MijnStem Stemhulp | Citisens | door Necker van Naem

PRODUCT

Stemhulp MijnStem

3,1 miljoen Nederlanders vulden MijnStem in bij de Provinciale Statenverkiezingen en Waterschapsverkiezingen in 2019. Ondanks een opvallend hoge piek op de avond voor de verkiezingen, bleven we 100% online. We waren er als enige stemhulp voor álle waterschappen en álle provincies. 

Bij steeds meer kiezers begint de oriëntatie op de verkiezingen online. Uit onderzoek van de Universiteit van Amsterdam blijkt dat ongeveer 40% van de kiezers een stemhulp raadpleegt. Onderzoek naar opkomstbevordering toont bovendien aan dat een stemhulp significant meer kiezers naar de stembus trekt. Voor de aankomende verkiezingen (gemeenten, provincies, waterschappen, tweede kamer) vormt het dus een onmisbaar campagnemiddel met bewezen effectiviteit. Anno 2019 is de vraag dan ook niet meer óf je een stemhulp moet inzetten, maar welke.

Graag leggen we in onze brochure uit wat gemeenten, waterschappen en provincies – en inwoners niet te vergeten – van MijnStem mogen verwachten. Onze collega Nicolette helpt je graag: nicolette@citisens.nl of 06-26512770.

Wil je eerst meer lezen, of de demoversie bekijken? Dan verwijzen we je graag door naar www.mijnstem.nl.

Lees hier meer over MijnStem #GR18