STEMHULP MIJNSTEM

Handig voor pers en communicatie #GR18

Op deze pagina beschikbaar:

  • Persbericht
  • Lijst gemeenten + provincie die MijnStem aanbieden
  • Veelgestelde vragen
  • Social media visuals + poster (formaten A0, A1, A2)
  • MijnStem rechtstreeks op je website (via iFrame)

PERSBERICHT

We kunnen ons voorstellen dat onderdelen van ons algemene persbericht handig zijn voor gebruik in het persbericht van de gemeente. Zoals: verwijzing naar de juiste url’s, uitleg iFrame, gebruik van MijnStem, totstandkoming stemhulp MijnStem, stemhulp favoriete middel voor oriëntatie verkiezingen.

Stemhulp MijnStem helpt de kiezer in 64 gemeenten

MAARSBERGEN – Citisens lanceert vandaag stemhulp MijnStem voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Met stellingen over gemeentelijke thema’s krijgt de kiezer snel inzicht in partijstandpunten. De lokale politieke partijen hebben zichzelf op de stellingen gepositioneerd én hun standpunten aan de kiezer toegelicht… Lees verder in pdf…

download .zip met .pdf .doc en excel met gemeenten

LIJST GEMEENTEN (INCL PROVINCIE) MET MIJNSTEM

Een handig lijstje om te checken welke gemeenten in welke provincie MijnStem aanbieden.

Download hier de .xlsx

OVERZICHT VEEL GESTELDE VRAGEN

Informatie over hoe stemhulp MijnStem tot stand is gekomen staat beschreven op de pagina Privacy & Werkwijze, zoals de naam al doet vermoeden tref je daar ook informatie over hoe we met privacy omgaan.

Een overzicht van andere vragen, zoals: “Waarom is MijnStem er niet voor mijn gemeente?” en “Waarom staan de linkse en rechtse partijen door elkaar heen?” Vind je op deze pagina:  Meestgestelde vragen

SOCIAL MEDIA VISUALS + POSTER

Plaatjes om te delen en een poster om op te hangen (zelf printen/drukken, formaat A0 is eenvoudig schaalbaar). Wil je een maatwerk poster voor jouw gemeente? Stuur een mail met je verzoek: het aantal posters en formaat, dan informeren we je snel over kosten en planning.

download poster / download social afbeelding

MIJNSTEM RECHTSTREEKS OP JE WEBSITE (VIA IFRAME)

Een iFrame is een stukje HTML-code dat een frame uit een andere website op kan roepen en dus op jouw website zichtbaar is. Een goed voorbeeld dat we allemaal wel kennen is een YouTube filmpje, dat staat gewoon op YouTube maar wordt getoond op je website. De code die je hiervoor gebruikt is een iFrame.

Het is ook mogelijk om een andere website op jouw website in te laden. In het ontwerpen van MijnStem hebben we daar rekening mee gehouden. En iFraming is dus mogelijk! Handig voor je bezoekers. Waarom? Stel dat je de Emmense Courant bent en inwoners van Emmen terwijl ze het nieuws lezen over de verkiezingen, op je website direct stemhulp MijnStem kunnen invullen. Dan kunnen ze daarna weer lekker doorlezen.

Meer info of vragen?
Stuur een mail aan info@mijnstem.nl

Niet gevonden?
Zoek je iets maar staat het er niet bij? Neem contact op met Nicolette Ouwerling, zij helpt je graag: 06-26512770 of nicolette@citisens.nl

Zet jezelf op de lijst

Mogen we onze kennis met je delen? Zo af-en-toe sturen we een update naar onze volgers. Meestal gaat deze update over onderzoek, (inwoners-)communicatie en betrokkenheid. Nieuwsgierig? Zet jezelf dan op de lijst. En.. nog even voor de zekerheid met af-en-toe bedoelen we dus ook écht af-en-toe. Tot binnenkort?

Je gegevens worden nooit gedeeld met derden